Een outdoorbedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Begeleiding voor kinderen

Uitdaging per vaardigheidsniveau

Uitzicht over Park Zegersloot

Home » Een outdoorbedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een onvergetelijk uitje in Alphen aan den Rijn? Stap uit de dagelijkse routine en duik in een wereld van avontuur en opwinding. Laat de drukte achter je en trakteer jezelf op een ervaring die nog lang in je geheugen gegrift zal staan. Klimpark Alphen bied je namelijk een verrassende mix van stedelijke charme en natuurlijke schoonheid, ideaal voor een uitje met een twist.

Reserveer nu!

Je komt bij ons klimmen? leuk!

Klimmen in ons klimpark is het ultieme uitje

Heb je wel eens overwogen om een klimpark te bezoeken als jouw volgende uitje? Stel je voor: je zweeft boven de grond, de wind speelt met je haren en onder je strekt de wereld zich uit. De uitdagingen die een klimpark biedt, gaan verder dan alleen fysieke inspanning; het is ook een mentale test van moed en doorzettingsvermogen. Een uitje in ons klimpark is een unieke combinatie van spanning, sportiviteit en natuurbeleving. Ideaal voor groepsactiviteiten waarbij samenwerking en onderling vertrouwen op de proef worden gesteld.

Reserveer je gewenste dag en tijdstip

Waar wacht je nog op? Reserveer vandaag nog en beleef de sensatie van klimmen. Ideaal als bedrijfsuitje om de band met je collega’s te versterken. Of wat dacht je van een teamuitje waarbij je gezamenlijk nieuwe hoogtes bereikt? In Alphen aan den Rijn vind je die perfecte mix van avontuur en teambuilding bij ons klimpark.

Reserveer nu!

Je komt bij ons klimmen? leuk!
Openingstijden

Onze Locatie