Bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Begeleiding voor kinderen

Uitdaging per vaardigheidsniveau

Uitzicht over Park Zegersloot

Home ยป Bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Stel je voor: je bent het ultieme bedrijfsuitje in Alphen aan der Rijn aan het organiseren en het wordt een mix van avontuur, teambuilding en pure adrenaline. In een omgeving waar het dagelijkse kantoorleven plaatsmaakt voor de ruige natuur. In Klimpark Alphen verschijnen de uitdagen niet of een computerscherm, maar op tientallen meters hoogte tussen de boomtoppen.

Reserveer nu!

Je komt bij ons klimmen? leuk!

Een klimpark als ultiem bedrijfsuitje

Het organiseren van een bedrijfsuitje in een klimpark is niet alleen origineel, maar versterkt ook de band tussen collega’s. In een klimpark leer je elkaar op een heel andere manier kennen. De teambuildingactiviteiten zijn hier niet zomaar spelletjes, maar echte uitdagingen die samenwerking, communicatie en vertrouwen vereisen. En over vertrouwen gesproken: veiligheid is onze topprioriteit. Er wordt enkel geklommen met behulp van onze veiligheidsuitrusting bestaande uit een veiligheidsgordel, een veiligheidslijn en een veiligheidskabel.

Plan nu je uitdagende dag uit

Ben je klaar om de saaie kantoorroutine tijdens een teamuitje te doorbreken en je team naar grotere hoogten te tillen? Reserveren voor een bedrijfsuitje bij ons klimpark is de eerste stap naar het organiseren van een onvergetelijke ervaring. Om te reserveren vul je eenvoudig ons contactformulier in. We zijn geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, maar met een groep dat groter is dan acht personen is het ook mogelijk buiten deze openingstijden te reserveren. Vervolgens bevestigen we je reservering zo snel mogelijk. Of je nu kiest voor het organiseren van een bedrijfsuitje vol spanning of diverse groepsactiviteiten om de teamgeest te versterken, wij zorgen ervoor dat je met verhalen terugkomt die nog jaren de ronde zullen doen op kantoor.

Reserveer nu!

Je komt bij ons klimmen? leuk!
Openingstijden

Onze Locatie