Groepen

Begeleiding voor kinderen

Uitdaging per vaardigheidsniveau

Uitzicht over Park Zegersloot

Home » Groepen

Op zoek naar de ultieme locatie voor jouw groepsactiviteiten in Alphen aan den Rijn? Klimpark Alphen biedt precies wat je nodig hebt! Of je nu een bijzondere dag plant voor je klas, sportteam, vriendengroep of collega’s, de perfecte mix van spanning en gezelligheid wacht op jou in ons klimpark. De groepsactiviteiten zijn hier niet alleen onvergetelijk, maar versterken ook de onderlinge band.

Veelzijdige groepsactiviteiten waar je lang van nageniet

We hebben aantrekkelijke tarieven voor ieder type uitje. Wil je teambuildingactiviteiten boeken in een klimpark? Dat is een ervaring op zich! Daarnaast worden ook de volgende groepsactiviteiten naar een hoger niveau getild:

  • Kinderfeestjes waar iedereen nog lang over napraat
  • Vriendengroepen die samen nieuwe uitdagingen aangaan
  • Vrijgezellenfeesten vol adrenaline en plezier
  • Bedrijfsuitjes en teambuilding die écht impact maken
  • Sportteams die samen grenzen verleggen
  • Scholen die het beste uit elke leerling halen, van basisschool tot beroepsonderwijs

Een tip voor iedere bezoeker

Wil je je dagje weg nog specialer maken? Dan overweeg je een combinatie van jouw klimavontuur met heerlijke versnaperingen. Ons klimpark biedt meer dan alleen klimmen. Je geniet van een kop koffie met gebak, lunch, high tea of diner bij De Pannenkoe of Bij Hen. Deze sfeervolle horecagelegenheden bevinden zich op slechts twee minuten loopafstand van het klimpark. Of maak je groepsactiviteiten compleet met een speelse ronde minigolf bij Bistrobar Bij Hen. Een perfecte aanvulling voor elk type uitje!

Neem contact met ons op en reserveer

Heb je zin gekregen in een dag vol avontuur en kameraadschap? Neem contact met ons op en reserveer jouw plek voor de ultieme groepsactiviteiten bij ons klimpark. Of je nu een ervaren klimmer bent of het voor de eerste keer probeert, ons team staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Samen creëren we een ervaring die niemand wil missen!

Reserveer nu!

Je komt bij ons klimmen? leuk!
Openingstijden

Onze Locatie