Een dagje weg in Alphen aan den Rijn

Begeleiding voor kinderen

Uitdaging per vaardigheidsniveau

Uitzicht over Park Zegersloot

Home » Een dagje weg in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een uniek dagje weg in Alphen aan den Rijn? Overweeg dan eens een bezoek aan Klimpark Alphen, waar avontuur en plezier hand in hand gaan. Als je toe bent aan een frisse verandering van omgeving en iets nieuws wilt ervaren, dan biedt ons klimpark precies wat je zoekt. Het is de perfecte manier om je even helemaal los te maken van de dagelijkse sleur.

Reserveer nu!

Je komt bij ons klimmen? leuk!

Lekker klimmen tijdens een dagje weg

Niets evenaart het gevoel van vrijheid en avontuur dat je ervaart tijdens het klimmen. Een klimpark is dé plek waar je dit gevoel kunt beleven. Of je nu met collega’s een outdoorbedrijfsuitje organiseert of gewoon met vrienden of familie eropuit trekt, de kick van het klimmen staat garant voor een geslaagd dagje weg. Benieuwd naar de tarieven? Die zijn verrassend voordelig, waardoor het avontuur voor iedereen toegankelijk is.

Reserveer nu jouw klimervaring

Stel je voor: een uitje waarbij adrenaline, teambuilding en natuur samenkomen. Of je nu een teamuitje plant of gewoon een onvergetelijke dag wilt beleven met dierbaren, ons klimpark biedt voor elk wat wils. Mis deze kans niet en reserveer nu jouw plekje. Laat de klimavonturier in je los en maak van je volgende dagje weg een onvergetelijke ervaring!

Reserveer nu!

Je komt bij ons klimmen? leuk!
Openingstijden

Onze Locatie